|
|
| Auteur |
Message |
blackfox
Inscrit: 01 Sep 06 Messages: 11 |
Posté le: 08 Aoû 2007 à 11:43 |
|
|
Salut krisztike.Tu esti Vip,nu stiu daca joci si prizee,pt ca as dori sa stiu daca esti vip,poti gasi mereu pack+ a comanda?Si apropo de jocuri,la lup am ajuns cu un nume sa am numai cheia fara nici o misiune activata ,asa de mult m-am plimbat .Tu te descueci la Quizz? |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
vallydy19
Inscrit: 17 Juil 07 Messages: 2 |
Posté le: 08 Aoû 2007 à 16:23 |
|
|
Nici vip-erii nu pot comanda Pachet+  |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
karina1986
Inscrit: 13 Juin 07 Messages: 1 |
Posté le: 13 Aoû 2007 à 12:59 |
|
|
salut
puteti sa-mi spuneti si mie unde gasesc harta de la jocu cu catzelu' si ce tre sa fac ca nu inteleg nimic
plssssssssssssssss  |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
blackfox
Posté le: 15 Aoû 2007 à 12:23 |
|
|
Buna karina.Nu cred ca pot scrie direct adresa unde poti gasi harta cu catelul,dar o sa fac in felul urmator:o sa scriu o fraza care o sa fie fara nici un inteles,dar prima litera a fiecarui cuvint este o litera de la adresa .Deci dupa ce scrii de trei ori acel w si pui punctul,acum noi oala ulita scaun litera eu scaun kg acum drum oala scaun,si pui punct si terminatia Comuna,sper ca ai inteles si te vei descurca.Deci citeste numai prima litera de la toate acele cuvinte fara de inteles,acolo o sa gasesti scris mareYacado,si gasesti harta amanuntita,bafta.  |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
krisztike
Inscrit: 31 Déc 06 Messages: 9 |
Posté le: 17 Aoû 2007 à 12:53 |
|
|
Salut!Da, sunt Vip si joc Prizee, dar iau si eu cand e cod de vanzare. La celelalte jocuri nu prea ma descurc...la quete si la quizz.  |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
arthemisxy
Inscrit: 29 Mar 07 Messages: 3 |
Posté le: 20 Aoû 2007 à 03:55 |
|
|
Salut si bine v-am gasit.
Nu stiam ca sunteti pe aici. |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
blackfox
Posté le: 01 Sep 2007 à 22:57 |
|
|
Buna
1.Rubrica noastra a ajuns pe a 2-a pagina asa ca ma gindesc sa o tin activa
2.Joaca cineva pe siteul( cititi numai prima litera a fiecarui cuvint):maria,ana,gigi,ion,kent,dobrin,oana ?
Daca da,as dori sa formam pe acel site un clan numai cu jucatori romani.Daca nu jucati,poate va uitati pe acel site sa vedeti daca v-ar interesa ( se gasesc coduri y-pack,aveau si pack+ dar au fost scoase momentan)
Cine doreste sa participe la formarea unui clan pe acel site,sa anunte aici pe forum.
Mersi si bafta la jocuri. |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
krisztike
Posté le: 04 Sep 2007 à 12:12 |
|
|
| Salut! Eu joc pe acest site si am doua conturi..m-ar interesa sa intru intr-un clan. Ce idee buna!! |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
blackfox
Posté le: 05 Sep 2007 à 17:20 |
|
|
Buna krisztike
Ma bucur pt ca doresti sa facem un clan pe acel site.Pt ca tu ai doua nume,doresti sa fii sef de clan?Sa creezi tu clanul cu numele Romania,lasi aici mesaj pe forum ca este gata si eu vin sa ma inscriu.In momentul in care clanul nostru este printre primele 5;cistigam puncte.Daca este vre-o problema la scrable pt ca este in limba franceza,am un site care da solutiile,deci nu ne mai ramine decit sa gasit alti jucatori. |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
krisztike
Posté le: 07 Sep 2007 à 13:42 |
|
|
Buna!
Eu pot sa fiu, daca doresti. Dar cati trebuie sa fim oare in clan? Si cum gasim jucatori? Eu nu stiu franceza, dar ne descurcam cumva. Am facut clanul cu numele Romani. Sa vedem ce facem. Te astept! |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
nico3113
 Inscrit: 09 Jan 07 Messages: 48607 |
Posté le: 24 Sep 2007 à 18:31 |
|
|
| pourquoi n enlever pas vous le lien ? |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
Gratteur
Invité
|
Posté le: 24 Sep 2007 à 18:34 |
|
|
Diego82 No pub
Thank you to remove your bond
Voila nico, il comprendra  |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
adrianar
Inscrit: 02 Oct 07 Messages: 1 |
Posté le: 13 Oct 2007 à 14:42 |
|
|
luminati-ma si pe mine ce ii aia o adresa de HM
ca as avea si eu nevoie de un pic de ajutor.
merci |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
spooky54
 Inscrit: 11 Déc 06 Messages: 1 |
Posté le: 18 Oct 2007 à 21:36 |
|
|
| callenos2 a écrit: | Te inteleg perfect, desi nu stiu care si unde sunt romanii d p'aci.... io joc de 8 zile si merge al dreaq de greu cu pctele, insa fac asta pt k toilokdo nu mai da coduri pt prizee.... Voi??? |
Eu azi am 109 zile, dar nu ma joc prea des dar am luat vreo 5 priz pasuri...si acum astept sa mai fac niste puncte sa mai iau...
Pupici si spor la puncte |
|
| Retour haut page |
|
| Auteur |
Message |
krisztike
Posté le: 13 Fév 2008 à 11:50 |
|
|
Salut! Voi ati inteles care-i treaba cu noul quete? Eu am incercat sa citesc la italieni si mi-am dat seama ca trebuie sa termin nivelul 5 la peluche, quizz si quete de yeng (care sare) si atunic se activeaza quete-ul. Mi-a iesit chestia asta. Dar acum mai departe mi se pare ca trebuie sa joc Memo Jack si sa adun literele CADO...dar oare castigam ceva? Daca are cineva vreo idee, sa scrie aici pls. |
|
| Retour haut page |
|
|
|