pentru romani - Les Secrets de Yacado - Page 3

Pseudo 
Code 
Mémoriser
  Oubli mot de passe

Jeux Free Games Juegos Gratis Jogos gratuitos Giochi gratuiti
pentru romani
Aller à la page Précédente  1, 2, 3, 4, 5, 6  Suivante

Forum Jeux >>> Les Secrets de Yacado FAQFAQ   RechercherRechercher
Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant 
Auteur Message
  boubouss83

Modérateur

Inscrit: 30 Sep 06
MessagePosté le: 29 Juil 2007 à 12:13

alexandra arrête ton flood s'il te plait et évite le langage sms Wink
Retour haut page

Auteur Message
  blackfox

Inscrit: 01 Sep 06
MessagePosté le: 30 Juil 2007 à 11:21

Salut .Eu acum ajung sa fac 200 de zile pe acest site si nu am reusit sa termin nici un joc ihihihihihi.La catelul karatist nu am avansat asa de mult ,nu am ajuns la lup inca.Ce doresc sa te intreb kris,daca ai dus sferele inapoi la tipa si Yin&Yang si dupa aeea te-ai reintors sa-l bati pe lup?La jocul Peluche am ajuns cel mult la nivelul 19,la quete de Yeng nu am depasit nivelul 7,pt ca nu prea am dat importanta sa avansez,dar am gasit un loc pe net unde sint toate videourile pe acest joc cu Yeng,iti arata pe unde si cum sa sari mai intii....dar mai este vorba si de dexteritate:).Eu am ce am cu intrebarile,as dori sa le reusesc...O zi buna.
Retour haut page

Auteur Message
  krisztike

Inscrit: 31 Déc 06
MessagePosté le: 01 Aoû 2007 à 10:18

Blackfox...salut si tie. Da, prima data am dus sferele inapoi, am luat 200 puncte bonus, am luat cheia si am cumparat o sabie si l-am ucis pe lup si am luat 500 bonus. Acum cred ca iar incep din nou...adica faza cu lupul, ca sferele nu mai sunt active. Iar am luat cheia, ca a disparut din inventar si acum ma duc sa-l ucid din nou. Nu stiu daca asta trebuie sa fac...dar o sa vad. Am cumparat si un "rose de vents"..apara acolo in inventar langa talizmane...dar am aflat ca e bun pentru a lua vaporul de acolo de sus. Dar pentru ce imi trebuie vaporasul si oare unde pot sa ma duc cu el? O zi buna si mai vorbim.
Retour haut page

Auteur Message
  blackfox

MessagePosté le: 02 Aoû 2007 à 01:36

Buna kris.Mersi pt informatie in privinta sferelor.Eu daca m-am plimbat mai mult in cerc pina cind am inceput sa dau importanta la joc si sa caut o harta pe net.Acum am cu un nume toate sferele,si aceea chestie de vint,dar ajungind la vaporas am incercat sa-l iau dar nu a mers,cu vaporasul poti sa traversezi dintr-o parte in alta in partea de sus a hartii,precum traversezi in partea de jos trecind pe linga dragon dupa ce ai talismanul.Diferenta este caci spune ca vaporasul trece o singura data pe luna.Am reusit sa am si cheie si sabie,dar am activat cheta de la Yin si Yang,ultimele 2 piese care imi lipsesc pe inventar.Tu ai dus pe Yin si Yang inapoi?Pt ca acolo unde activezi cheta apropo de ele,spune sa i le duci inapoi.Daca este ceva ce doresti sa-ti traduc in privinta jocului,scrie-mi textul in franceza si o sa-ti raspund.Toate cele bune.
Retour haut page

Auteur Message
  mishavlad

Inscrit: 18 Fév 07
MessagePosté le: 02 Aoû 2007 à 10:07

A reincarcat cineva jocuri de la Yacado prin SMS? Cum? Eu nu am reusit.... Crying or Very sad
Retour haut page

Auteur Message
  fonghesy

Inscrit: 16 Fév 07
MessagePosté le: 02 Aoû 2007 à 13:13

Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva ?cum ajung si eu la dragon si apoi la pod la jocu cu catelu karatist ?ca ma tot invart in cerc ,sau daca are cineva harta la joc Smile
Retour haut page

Auteur Message
  krisztike

Inscrit: 31 Déc 06
MessagePosté le: 02 Aoû 2007 à 20:43

Buna din nou. Am dus inapoi Yin si Yang si am luat 200 de puncte. Acum am ucis din nou lupul si iar sunt la inceputul jocului. N-am incercat nimic cu vaporasul...E cam absurd acum...tot ce fac este sa iau cheia si sa ma duc sa ucid lupul...Asta e.
Retour haut page

Auteur Message
  blackfox

MessagePosté le: 03 Aoû 2007 à 01:25

Slt...fong.. lasa o adresa de Hm,(fara glume proaste) si o sa-ti trimit un link unde vei gasi harta si daca doresti si video pt quete de Yeng,te invata cum sa sari si pe unde.Dedesubtul hartii scrie(in limba franceza) ce si unde trebuie sa ajungi ca sa iei anumite obiecte-sfere,sabie,etc.
Kris,mersi mult pt informatie,sper sa ajung si eu sa-i fac o vizita lupului.
Pt quizz este cineva care sa-mi dea si mie o mina de ajutor?
Mersi.
Retour haut page

pt quiz Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant 
Auteur Message
  sandaionk

Inscrit: 10 Juin 07
MessagePosté le: 04 Aoû 2007 à 21:19

kisslevente2003
si va zic niste trucuri. trimiteti yacado ca sa va bag in lista pt quiz si pt jocurile care au vieti,...etc 100% castigi Twisted Evil
Retour haut page

Auteur Message
  blackfox

MessagePosté le: 05 Aoû 2007 à 23:52

Buna sandaionk.Eu am ti-am scris un email cu titlul pt yacado de cind ai pus primul mesaj pe forum aici pt romani in aceasta privinta,precum ca poti ajuta la Yacado Quizz dar nu am primit nici un raspuns,am scris scrisoarea cu numele de crina_71,pe kisslevente2003hm.com.Daca poti ajuta sau sa-mi raspunzi...mersi.
Retour haut page

salut Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant 
Auteur Message
  sandaionk

Inscrit: 10 Juin 07
MessagePosté le: 06 Aoû 2007 à 21:26

blackfox nu am primit nici un mail
kisslevente2003 este id-ul meu
al tau am vazut ca nu merge crina_71
Retour haut page

Auteur Message
  vallydy19

Inscrit: 17 Juil 07
MessagePosté le: 07 Aoû 2007 à 00:11

Pot termina toate jocurile cu nivele 100% din prima incercare. Daca doriti ajutor >> vallydy@yahoo.com
Retour haut page

Auteur Message
  nico3113

Inscrit: 09 Jan 07
MessagePosté le: 07 Aoû 2007 à 10:50

je sais pas c en quelle langue mais il y a une adresse Confused
Retour haut page

Auteur Message
  suzzy66

Inscrit: 06 Mai 07
MessagePosté le: 08 Aoû 2007 à 07:47

Astia au vreodata max- packuri pe stoc?dak da spuneti-mi si mie cand.....am incercat sa citesc ce au scris ei pe forum despre prizee da nu inteleg mai nimik..spuneti-mi si mie va rog...ms mult
Retour haut page

Auteur Message
  blackfox

MessagePosté le: 08 Aoû 2007 à 11:39

Buna suzzy.Am citit la rubrica lor de pack+ si din cite am inteles,cit de curind v-or reaparea in butik,in zilele ce urmeaza(nici nu stiam ca sint blocate)
Retour haut page

Forum Jeux >>> Les Secrets de Yacado Aller à la page Précédente  1, 2, 3, 4, 5, 6  Suivante
Page 3 sur 6

Sauter vers: